Rijnkade 155, Weesp - 0294 483 284 (b.g.g. 06 - 537 170 56) - info@altijdmoe.nl  

Prognos gezondheidstest

http://www.desireeschoordijk.nl/UserFiles/Image/pro.jpg

Prof. dr. Med V. Polyakov meet zichzelf met Prognos (23-2-1994) *

Het is een holistische behandelwijze gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, orthomoleculaire geneeskunde, homeopathie, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen; een veilige en pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen (kan ook bij baby’s toegepast worden).

Met behulp van Prognos wordt vastgesteld welke blokkades er in uw lichaam aanwezig zijn en wat de oorzaken hiervan zijn. Vervolgens wordt de oorzaak van de klachten behandeld -en niet de symptomen- waardoor klachten definitief kunnen verdwijnen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest.

In principe kunnen veel klachten met Energetische Geneeswijzen behandeld worden. Vaak behandelde klachten zijn: chronische vermoeidheid, spier- en gewrichtsklachten, allergieën, migraine, hoofdpijn, darmstoringen, huidklachten, hormoonstoringen, emotionele storingen zoals angsten en depressies, ADHD en reumatische klachten.

Werkwijze

Na inventarisatie van uw voornaamste klachten wordt er bij ieder consult een basis- en een provocatiemeting uitgevoerd. Aan de hand van deze twee metingen wordt vastgesteld welke meridianen eventueel een verstoring hebben.
Na deze twee metingen worden er 15 meetreeksen uitgevoerd op de 15 mogelijke oorzaken. Eén volledige meetreeks wordt uitgevoerd op alle 24 meridiaan begin- en eindpunten die zich op uw vingers en tenen bevinden. Dit duurt ca. 30 á 40 minuten en geeft een compleet overzicht.


http://www.desireeschoordijk.nl/UserFiles/Image/Prognos%20tenen.jpg
Meten van vingers en tenen

Het eerste consult neemt ongeveer één á anderhalf uur in beslag.
Geadviseerde Vital-Frequentie druppels kunnen direct aangemaakt worden; eventueel benodigde orthomoleculaire middelen kunnen worden besteld of desgewenst uit voorraad worden geleverd.

Na een week of 4-5 wordt een vervolgmeting gedaan; het doel van het werken met Prognos is in een aantal behandelingen de belangrijkste blokkeringen op te heffen waardoor u energetisch in balans komt en uw klachten zo kunnen verdwijnen.

http://www.desireeschoordijk.nl/UserFiles/Image/prognos-grafieken(1).gif

De Prognosmeting is een Computer-Analyse-systeems voor de gezondheid gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring en afkomstig uit de ruimtevaatgeneeskunde.

Een unieke combinatie van 5000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse logica, door middel van acupunctuur. Het systeem stelt bij klachten vast welke meridianen verstoringen hebben, waardoor die ontstaan zijn en waarmee deze verstoringen te verhelpen zijn. Het doel is oorzaken van klachten op te sporen en te behandelen en niet alleen symptomen te bestrijden. Behalve curatief ook preventief inzetbaar, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven, ter voorkoming van klachten en om ziekteverzuim terug te dringen.

Door middel van 15 verschillende Diagnose-Frequentie-Spectra wordt vastgesteld wat de oorzaak is van een bestaande meridiaanstoring. Veel voorkomende oorzaken van verstoringen zijn: Virussen, bacteriën, schimmels en sporen, parasieten, toxische stoffen, resten van doorgemaakte ziekten, overgeërfde verstoringen (miasmen), erfelijke factoren, geopathie, elektrosmog, tekorten aan vitaminen / mineralen / aminozuren / vetzuren, storende littekens, mechanische blokkeringen ( wervelkolom), hormonen, enzymen, gebit, emoties en psyche ( niet te onderschatten), immuunsysteem, hersenkernen.

Vervolgens wordt dit in een overzichtelijk diagram weergegeven. Gemiddeld en per meridiaan wordt bepaald welke oorzaak invloed heeft en hoeveel. Door middel van Vital-Frequenties wordt vastgesteld per oorzaak categorie, welke therapie-middelen het beste resultaat geven. Dit wordt ook weer in een overzichtelijk diagram weergegeven. Na een aantal weken wordt u opnieuw volgens deze procedure gemeten en bepalen we op dezelfde wijze hoe de therapie moet worden voortgezet. Het doel van het systeem is in een aantal behandelingen de belangrijkste oorzaken en blokkeringen te elimineren.

Wilt U inzicht krijgen in hoe het met uw energie huishouding is gesteld, dan kan dat bij SevenDees.

 

ga naar bovenkant pagina